Regulament de participare la Musica Kronstadt

Acasă/Regulament de participare la Musica Kronstadt
Regulament de participare la Musica Kronstadt 2018-05-21T11:12:57+00:00

Regulament de participare la Musica Kronstadt

PLATA CURSURILOR

1. Cursanții din România vor contribui cu suma de 1000 de RON pentru a participa la cursurile din cadrul Musica Kronstadt. Suma se poate plăti în două tranșe. Pentru a participa la Cursurile Musica Kronstadt:

A. Se complează formularul online;
B. Se efectuează rezervarea, contribuind cu suma de 500 de RON la cursul Academiei la care persoana interesata dorește să participe;
C. Se consideră rezervare completă doar întrunirea în totalitate a:
-alineatelor B, C
-Punctul 3.
-Punctul 4.
-Punctul 5.

2. Rezervarea se face prin transfer bancar via internet sau prin plata la o unitate bancară, la următorul număr de cont:

Asociatia Culturala Arte Kronstadt

CEC BANK
IBAN RO51CECEBV1730RON0999484

3. Suma aferenta acestei rezervari este de 500 RON.
Această sumă nu se returneaza în cazul în care persoana care a depus înscrierea online și plata rezervării nu participă la cursul dorit.

4. Dupa efectuarea rezervării, vă rugăm să transmiteti via e-mail o copie a plății la următoarea adresă: admission(at)academyofmusic.eu

5. Numai prin trimiterea acestei dovezi via email veți avea un loc rezervat pentru cursul la care doriți să participați.

6. Contribuția restantă de 500 RON, contribuție care reprezintă participarea cu drepturi depline la cursul de specialitate, se achită în numerar la sosire, contra unei chitanțe eliberate de Comitetul de Organizare al Musica Kronstadt.

7. Termenul limită al rezervării unui loc la curs este de o săptămână înainte de cursul respectiv.
Pentru cazuri excepționale se convocă comitetul de organizare, pentru a se lua o decizie cu privire la o participare de ultim moment la curs.

TRANSPORT

8. În cazul cursanților din străinătate, comitetul de organizare al Musica Kronstadt asigură două transporturi tip microbuz de la Aeroportul București Otopeni spre Brașov și retur, contra unei sume totale de 60 de euro/persoană. (distanța Aeroport-Brașov-Aeroport total 320 km x 2 călătorii).

9. Pe durata cursurilor va exista un microbus, care va facilita gratuit transportul cursanților pe distanțe mai lungi de 2 km, transport care va fi efectuat strict în cadrul activităților didactice destinate cursului și nu în alte scopuri.

ACOMPANIAMENT

10. Fiecare cursant va avea dreptul la maxim 3 lucrări la liberă alegere care să fie acompaniate de către pianistul acompaniator, la alegerea profesorului de specialitate.

CAZARE/MASĂ

11. Condițiile de cazare și masă vor fi asigurate de organizator la un cămin de elevi la standarde decente. Vor fi asigurate 3 mese/zi.

12. Cursanții vegetarieni sau cu un anumit regim special alimentar sunt rugați să informeze via email cu 1 lună inaintea cursului, dar nu mai târziu, comitetul de organizare a Musica Kronstadt la următoarea adresă: info(at)academyofmusic.eu

13. Comitetul de organizare își declină orice responsabilitate pentru lipsa de informare prealabilă a cursanților care se găsesc în situația punctului 12.

ORGANIZAREA SĂLILOR DE STUDIU, ACTIVITĂȚI ARTISTICE /PEDAGOGICE

14. Fiecare cursant are dreptul la 30 de minute de curs/profesor, zilnic timp de 5 zile.
În cazul în care există mai mulți profesori la aceeași specialitate în cadrul Academiei, cursurile se multiplică la numărul de profesori efectivi.

15. Cursurile de Muzică de Cameră nu intră în această grilă, ele fiind organizate în plus, maxim 3 cursuri de muzică de cameră/profesor/i și ansamblu.

16. Cursurile sunt deschise către toți participanții Musica Kronstadt, iar intrarea este gratuită la toate concertele pentru cursanții acestei academii, în baza prezentării legitimației de cursant

17. Musica Kronstadt pune la dispoziția cursanților săli de studiu individual/muzică de cameră cu timpi de studiu bine stabiliți prealabil, în următoarele clădiri:
– Facultatea de Muzică Brașov
– Liceul de Muzică Brașov

18. Musica Kronstadt organizează un concert de deschidere, al profesorilor, care va avea loc la Aula Universității Transilvania Brașov, unde sunt invitați toți cursanții.

19. Musica Kronstadt organizează un concert de închidere la Aula Universității Transilvania Brașov, Casino Sinaia sau Palatul Peleș, concert la care toți participanții vor susține un recital solistic sau cameral.
Deciziile în acest sens vor fi luate de profesorii de specialitate.

20. Fiecare cursant va primi o legitimație, un plan al cursului și o broșură, în care va fi informat în amănunțime de toate detaliile ulterioare care țin de buna desfășurare a cursului.

DETALII LEGISLATIVE

21. În cazul cursanților minori, organizatorii cer o declaraţie semnată din partea părinților, care să ateste acordul lor pentru ca minorul să participe la respectivul curs.

22. Se acceptă însoțirea minorilor de către părinți/tutori, cazarea acestora din urmă fiind facilitată contra cost de către organizator, la prețuri rezonabile.

23. Comitetul de organizare al Musica Kronstadt își declină orice responsabilitate faţă de orice fel de deteriorare a instrumentelor cursanților.

24. Cursanții/Însoțitorii cursanților, în cazul cursanților minori, sunt direct răspunzători pentru totalitatea bunurilor lor mobile și a persoanelor pe care ei le însoțesc.

25. În cazul postărilor foto sau video în mediul virtual Facebook, a postărilor foto sau video pe website-ul Academiei, în cazul aparițiilor în presa națională/internațională prin postări foto sau interviuri, a transmisiunilor televizate/radiodifuzate în scopul promovării acestei Academii la nivel național/intenațional, cursanții sunt de acord să transfere organizatorului în totalitate pe termen nelimitat dreptul de proprietate asupra respectivelor înregistrări în care ei înșiși apar sau sunt menționați.

26. Aceste promovări media nu se fac în scopul unui profit comercial!
Mesajul lor este unul cultural și academic.

27. Musica Kronstadt asigură pe deplin premisa unor condiții optime de studiu, atmosferă de curs și activități artistice, la nivel european punând accentul pe dialog, creativitate și inventivitate.

28. Potrivit prevederilor legale sunt interzise:

– fumatul;
– consumul băuturilor alcoolice de către minori;
– utilizarea oricărei substanțe toxice interzise prin lege, vezi concret site-ul www.ana.gov.ro;
– orice formă de instigare la ură rasială, etnică, xenofobă;
– orice formă de manifestare antisocială.

29. Pentru informații legate de Orașul Brașov vă invităm să parcurgeți rubrica “Descoperă Transilvania”, rubrica ce apare pe site-ul Musica Kronstadt.

30. La sfârșitul acestor cursuri, participanții vor primi certificate care să ateste participarea lor la aceste cursuri.

Comitetul de organizare al Musica Kronstadt