Regulament de participare la Musica Kronstadt

PLATA CURSURILOR

1. Cursanții din România vor contribui cu suma de 2500 de RON pentru a participa la cursurile din cadrul Musica Kronstadt. Pentru a participa la Cursurile Musica Kronstadt:

A. Se completează formularul online;
B. Se efectuează rezervarea

TRANSPORT

2. În cazul cursanților din străinătate, comitetul de organizare al Musica Kronstadt asigură două transporturi cu microbuz de la Aeroportul București Otopeni spre Brașov și retur, contra unei sume totale de 50 de euro/persoană. (distanța Aeroport-Brașov-Aeroport total 320 km x 2 călătorii).

3. Pe durata cursurilor va exista un microbuz, care va facilita gratuit transportul cursanților pe distanțe mai lungi de 2 km, transport care va fi efectuat strict în cadrul activităților didactice destinate cursului și nu pentru alte scopuri.

ACOMPANIAMENT

4. Fiecare cursant va avea dreptul să se prezinte la curs cu maxim 3 lucrări la liberă alegere care să fie acompaniate de către pianistul acompaniator. Profesorul/profesorii de specialitate sunt singurele entități în măsură să decidă ce piesă/ piese va interpreta cursantul pe durata proiectului.

CAZARE/MASĂ

5. Condițiile de cazare și masă vor fi asigurate de organizator la un cămin de elevi la standarde decente. Vor fi asigurate 3 mese/zi.

6. Cursanții vegetarieni sau cu un anumit regim special alimentar sunt rugați să informeze via email cu 1 lună înaintea cursului, dar nu mai târziu, comitetul de organizare a Musica Kronstadt la următoarea adresă: info(at)academyofmusic.eu

7. Comitetul de organizare își declină orice responsabilitate pentru lipsa de informare prealabilă a cursanților care se găsesc în situația punctului 12.

8. Absentarea fără un motiv întemeiat de maxim două ori la micul-dejun, prânz și cină aduce de la sine excluderea cursantului/cursanților de la regimul alimentar pe întreaga durată a cursului.

9. O atitudine necorespunzătoare/sfidătoare față de personalul din proiect va aduce de la sine excluderea fără drept de apel a cursantului/cursanților din proiect.

10. Orice fel de reclamații la nivel de masă și cazare se fac STRICT către Comitetul Executiv MUSICA KRONSTADT. Organizatorul va asigura rezolvarea acestor probleme în cel mai scurt timp cu putință.

ORGANIZAREA SĂLILOR DE STUDIU, ACTIVITĂȚI ARTISTICE /PEDAGOGICE

11. Fiecare cursant are dreptul la 30 de minute de curs/profesor, zilnic, timp de 5 zile.
În cazul în care există mai mulți profesori la aceeași specialitate în cadrul Academiei, cursurile se multiplică la numărul de profesori efectiv.

12. Cursurile de Muzică de Cameră nu intră în această grilă, ele fiind organizate în plus, maxim 3 cursuri de muzică de cameră/profesor/i și ansamblu.

13. Cursurile se adresează tuturor participanților Musica Kronstadt, iar intrarea este gratuită la toate concertele pentru cursanții acestei academii, precum și pentru publicul meloman.

14. Musica Kronstadt pune la dispoziția cursanților săli de studiu individual/muzică de cameră cu timpi de studiu stabiliți prealabil.

15. Musica Kronstadt organizează un concert de deschidere, al profesorilor, care va avea loc la Biserica Neagră Brașov, unde sunt invitați toți cursanții.

16. Musica Kronstadt organizează un concert de închidere la  la care toți participanții vor susține un recital solistic sau cameral.
Deciziile în acest sens vor fi luate de profesorii de specialitate, în urma jurizării concursului MUSICA KRONSTADT.

17. Concursul MUSICA KRONSTADT se adresează strict participanților din cadrul Academiei cu același nume.

18. Fiecare cursant va primi o legitimație, un plan al cursului și o broșură, prin care va fi informat în amănunțime de toate detaliile ulterioare care țin de buna desfășurare a cursului.

DETALII LEGISLATIVE

19. În cazul cursanților minori, organizatorii cer o declaraţie semnată din partea părinților, care să ateste acordul lor pentru ca minorul să participe la respectivul curs.

20. Se acceptă însoțirea minorilor de către părinți/tutori, cazarea acestora din urmă fiind facilitată contra cost de către organizator, la prețuri rezonabile.

21. Comitetul de organizare al Musica Kronstadt își declină orice responsabilitate faţă de orice fel de deteriorare a instrumentelor cursanților pe durata evenimentului.

22. Cursanții/Însoțitorii cursanților, în cazul cursanților minori, sunt direct răspunzători pentru totalitatea bunurilor lor mobile și a persoanelor pe care ei le însoțesc.

23. În cazul postărilor foto sau video în mediul virtual Facebook, a postărilor foto sau video pe website-ul Academiei, în cazul aparițiilor în presa națională/internațională prin postări foto sau interviuri, a transmisiunilor televizate/radiodifuzate în scopul promovării acestei Academii la nivel național/internațional, cursanții sunt de acord să transfere organizatorului în totalitate pe termen nelimitat dreptul de proprietate asupra respectivelor înregistrări în care ei înșiși apar sau sunt menționați.

24. Aceste promovări media nu se fac în scopul unui profit comercial!
Mesajul lor este unul cultural și academic.

25. Musica Kronstadt asigură pe deplin premisa unor condiții optime de studiu, atmosferă de curs și activități artistice, la nivel european punând accentul pe dialog, creativitate și inventivitate.

26. Potrivit prevederilor legale sunt interzise:

– fumatul;
– consumul băuturilor alcoolice de către minori;
– utilizarea oricărei substanțe toxice interzise prin lege, vezi concret site-ul www.ana.gov.ro;
– orice formă de instigare la ură rasială, etnică, xenofobă;
– orice formă de manifestare antisocială.

27. Pentru informații legate de Orașul Brașov vă invităm să parcurgeți rubrica “Descoperă Transilvania”, rubrica ce apare pe site-ul Musica Kronstadt.

28. La sfârșitul acestor cursuri, participanții vor primi certificate care să ateste participarea lor la aceste cursuri.

Comitetul de organizare al Musica Kronstadt