Susţine Musica Kronstadt

Musica Kronstadt este un proiect cultural, cu scopul de a promova, dezvolta si imbogăți patrimoniul cultural românesc si internațional prin educație muzicală.

Structura de festival si masterclass al acestui proiect oferă tinerilor muzicieni romani si străini o sansă unică de a se perfecționa, de a concerta alături de cei mai mari muzicieni din lume, timp de o săptămână in orașul Brasov.
În calitate de fondator caut in permanentă să identific surse financiare externe, încerc să sensibilizez autoritățile locale si naționale prin excelența si realul impact educațional/cultural al acestui proiect.
Încerc sa construiesc un dialog cu mediul privat național si internațional, pentru a sprijini tinerii muzicieni în formare.
Acestia trebuie sustinuti necondiționat in drumul lor către succes, printr-un proiect educațional/cultural non-profit.

Vă multumesc în mod deosebit pentru susținerea financiară a acestui proiect dedicat  tinerilor muzicieni.

Ludovic Armin Cora
Fondator Musica Kronstadt

Donaţii persoane fizice și companii

Puteţi face o donaţie şi susţine activităţile Arte Kronstadt

Asociaţia Culturală Arte Kronstadt
CEC BANK
IBAN RO51CECEBV1730RON0999484

Pentru companii

Dacă sunteți/reprezentați o companie cu sediul în România, puteți susține Arte Kronstadt printr-o SPONSORIZARE de până la 3 /1ooo cifrei de afaceri a companiei. Ce puteți face:

1. Contactați-ne la numerele de telefon și/sau e-mail. Acestea pot fi gasite pe site la meniul CONTACT
2. Încheiați un contract de sponsorizare pentru a declara că redirecționați 20% din impozitul pe profit (până la 3 /1ooo din cifra de afaceri).
3. Suma oferită ca sponsorizare va fi dedusă din impozitul pe profit datorat în anul următor.

Plafonul 3 /1ooo este destinat companiilor care operează în România și plătesc impozite pe profit în această țară. Aveți posibilitatea să redirecționați 20% din impozitul pe profit, care merge la bugetul de stat, pentru Asociația Culturală “Arte Kronstadt”, organizatorul Festivalului Internațional “Arte Kronstadt”.
Suma nu poate depăși 3 /1ooo din cifra de afaceri a unei companii, deoarece este dedusă din impozitul pe profit, pentru a nu afecta profitul net anual. Astfel, veți comunica autorităților doar cum doriți să vă cheltuiți unele dintre impozitele dvs.

Vă mulţumim.