Sena Ducariu, pian acompaniament

Acasă/Artiști - profesori/Sena Ducariu, pian acompaniament
Sena Ducariu, pian acompaniament 2017-04-21T05:59:45+00:00
Sena Ducariu-acompaniator pian

SENA DUCARIU

Pianist-acompaniator la Opera Braşov

Pianista Sena Ducariu este absolventă a Universităţii de Muzică din Bucureşti, având ca profesor pe Viorica Zorzor. Ea a urmat și cursurile de perfecţionare în Germania, cu profesorul Rudolf Kehrer.

În palmaresul pianistei sunt prezente diferite distincţii primite la concursuri de interpretare muzicală, ea susținând numeroase recitaluri în străinătate şi în majoritatea centrelor muzicale din ţară.

Ca Lector, Sena Ducariu este desemnată pianist acompaniator la Cursurile de vară de la Râmnicu Vâlcea şi la Cursurile internaţionale de măiestrie artistică organizate de Facultatea de Muzică din Braşov (la clasele profesorilor Petre Munteanu, Viktor Pikaisen, Georgeta Stoleriu, Gheorghe Roşu, Wolfgang Guttler şi Eva Mohos).

A susţinut recitaluri alături de violoniştii Octavian Raţiu şi Florin Ionescu-Galaţi, tenorul Marius Brenciu şi bass-ul Gheorghe Roşu. Până în 2005 a activat în calitate de lector universitar la Facultatea de Muzică a Universităţii „Transilvania” Braşov. În prezent este maestru corepetitor al Operei din Braşov.

În calitate de pianist acompaniator, Sena Ducariu se află la a 2-a participare în cadrul proiectului educațional/cultural KSB Academica, prima sa participare având loc in anul 2015.